Cannondale Trail 2018

cannondale trail

Zlevňujeme pro Vás modelovou řadu TRAIL.

Nyní koupíte toto horské kolo od amerického výrobce kol Cannondale již od 15.999Kč. Pojďme si ale celou modelovou řadu nejdříve trochu představit.

cannondale trail 29

Model Trail stojí hned na začátku nabídky horských kol Cannondale, jedná se o rekreačnísportovní kolo s hliníkovým rámem. Na rám výrobce poskytuje doživotní záruku pro prvního majitele, což je jistě jeden z benefitů, který tato značka kol nabídne.

rám trail

Všechny modely mají zdvih odpružené vidlice 100 mm. U levnějších modelů se setkáte s pružinovou variantou. Se stoupající cenou můžete očekávat ovládání vidlice páčkou přímo z řídítek. Modely Trail 3, 2 a 1 disponují již vidlicí vzduchovou, která nabízí možnost individuálního nastavení dle váhy jezdce, čímž se zvyšuje její účinnost.

pružinová vidlice

Jednou z nejdůležitějších věcí na kole jsou brzdy, jelikož se starají o Vaše bezpečné a rychlé zastavení či zpomalení. Modely trail disponují kotoučovými hydraulickými brzdami s mnohem vyšší účinností než u brzd lankových. Brzdnou sílu tak stačí dávkovat jedním prstem s vynaložením minimálního úsilí.

brzdy shimano

O pohon se na všech modelech stará vepředu dvojpřevodník. Vzadu na kazetě naleznete podle ceny buď 9, 10 nebo v případě modelu Trail 1, jedenáct rychlostí.

2x10 převodů

27,5″ či 29″, to je oč tu běží… V tomto případě si touto složitou cyklistickou otázkou nemusíte lámat hlavu, výrobce Cannondale vybere ideální rozměr za Vás. Podle velikosti rámu, která je závislá hlavně na výšce jezdce je zvolen průměr kol. U menších rámu naleznete kola 27,5″, pro jezdce vysoké 170 cm (velikost rámu M)  nebo vyšší jsou kola vybavené většími devětadvacítkami. Tím je zajištěno nejlepší možné řešení komfortu, rychlosti a zábavy pro všechny jezdce.

29" kola

Za zmínku také stojí použití krátkého představce spolu s širokými řídítky a sklonem řízení 68 stupňů. Tato kombinace zajistí maximální kontrolu kola v těžkém terénu.

řídítka cannondaleNakupuj u KOLA SVORADA s výhodami

Kompletní nabídku výprodejových modelů Cannondale TRAIL naleznete na eshopu ZDE. Nejlépe ale uděláte, když se zastavíte přímo k nám na prodejnu XCR KOLA SVORADA Heršpická 5a, kde si kola můžete vyzkoušet a porovnat tak velikosti či osazení v případě, že si nevíte rady s přesným výběrem. Náš odborný personál Vám také mile rád zodpoví dotazy ohledně zboží a v případě koupi kola Vám pomohou nastavit výšku posedu kola.

Koupí kola u nás získáte navíc ZDARMA první garanční prohlídku, doživotní záruku na rám, zákaznickou kartu se slevou na zboží a servis v našich brněnských prodejnách. Před prodejnami navíc pohodlně zaparkujete.


Z nabídky vybíráme:

Cannondale TRAIL 29 6 2018 

cannondale trail 29 6 2018


Patrik Mrázek