Exkluzivně v KOLA SVORADA EAGLE edice

Nelíbí se Vám skladba komponentů na sériově poskládaném kole? Už nemusíte zoufat připravili jsme pro Vás exkluzivně pouze v KOLA SVORADA, SRAM Eagle edici těch nejoblíbenějších kol z naší prodejny XCR KOLA SVORADA Heršpická 5a.

 

V čem je tato edice speciální?

SRAM Eagle je velice oblíbená jednopřevodníková sada s dvanácti rychlostmi a obrovským rozsahem kazety 10-50 zubů, která zajišťuje širokou skladbu převodů. Nebudou Vám tak chybět převody ani do kopce ani na rovinku.

eagle sram sada

Další výhody jedno převodníku:

  • na řídítkách máte pouze jednu páčku, zůstane Vám tedy dostatek místa třeba pro ovládání teleskopické sedlovky nebo vidlice
  • nedochází k chybnému zvolení převodu, který způsobuje chrastění řetězu o přesmykač (křížení řetězu)
  • lepší údržba (zanášení přesmykače blátem)
  • nižší hmotnost oproti dvojpřevodníku (absence řadící páčky, přesmykače, lanka a převodníku)
  • jednoduché řazení, nemusíte přemýšlet jakou kombinaci převodů zvolíte, řadíte pouze na těžké nebo na lehké převody

Z těchto důvodů je tato sada tak oblíbená a my jsme jí osadily na tyto vybrané modely…

 


TREK Procaliber 9.7 Eagle

trek procaliber

Velmi oblíbený karbonový hardtail od amerického výrobce kol TREK. Kolo je postaveno na moderním karbonovém rámu s doživotní zárukou a hravou geometrií G2, kterou nabízí pouze TREK. Specialitkou je pružící prvek IsoSpeed, který dovoluje sedlovce pohyb cca 1cm což v kombinaci s karbonovým rámem dodává slušnou dávku komfortu, kterou u klasického hardtailu určitě nenajdete.

isospeed, pružný prvek

O odpružení se stará léty prověřená vidlice Rock Shox REBA RL s dálkovým uzavíráním z řídítek. Kola DT Swiss M1900 jsou připravená pro bezdušový systém a disponují moderní technologií Boost, kdy máte vepředu průměr osy 15 mm a šířku 110 mm oproti běžným 100mm. Na zadním kole potom najdete osu širokou 148 mm s průměrem 12 mm. Kola jsou tak díky širším osám tužší než standardní provedení.

Třešničkou na dortu jsou potom karbonové kliky Race Face Next R a zmiňovaná sada SRAM GX Eagle.

sram gx eagle

Pokud by jste chtěli kolo posunout ještě o úroveň výše, máme pro Vás v nabídce set lehkých a velmi tuhých zapletených karbonových kol Bontrager Kovee Elite, kterými můžete toho kolo osadit a udělat z něj plnohodnotný zavodní XC stroj.

TREK Procaliber 9.7 Eagle

trek procaliber 9.7

 


Cannondale Scalpel-Si 5 Eagle

scalpel hliník

Hledáte celoodpružené kolo se sadou SRAM Eagle a vidlicí Lefty za rozumné peníze. Máte ho mít, přesně tyhle požadavky splňuje tento hliníkový bike od firmy Cannondale. Rám s doživotní zárukou a tlumičem Rock Shox Monarch se 100 mm zdvihu, který se postará o Vaše pohodlí, je doplněn legendární „jednonohou“ vidlicí Lefty. Ta se vyznačuje sametovým chodem a velmi líbivým designem.

monarch rl

Cannonale Scalpel-Si 5 Eagle

scalpel-si 5


Cannondale Scalpel-Si Carbon 4 Eagle

scalpel-si 4

Oproti hliníkovému bráškovy dostal tento model karbonový rám s doživotní zárukou a v této cenové relaci i málo vídanou karbonovou zadní stavbu. Oba modely mají shodně 100 mm zdvih ve předu i vzadu, karbon „čtyřka“ dostala navíc hydraulické ovládání vidlice Lefty přímo z řídítek. Vše je tak pěkně po ruce včetně sady SRAM Eagle, která je také na tomto kole osazena.

lefty

sram eagle

Cannondale Scalpel-Si Carbon 4 Eaglescalpel carbon 4


Cannondale Scalpel-Si Carbon 3 Eagle

carbon 3 scalpel

Jestli hledáte kolo s nejlepším poměrem CENA/VÝKON už nehledejte. Karbon „trojka“ nebude mít konkurenci. Karbonový rám včetně zadní stavby opět s doživotní zárukou. Odpružení bude plně pod Vaší kontrolou díky páčce, kterou zamykáte zároveň jak vidlici tak tlumič. Veškeré vedení je integrováno do rámu, takže Vám nikde nebudou „trčet“ otravné bowdeny.

lockout lefty

Zbytek výbavy byl také velmi dobře zvolen, karbonová sedlovka a řídítka ušetří nějaký ten gram a přidají komfortu. Jedny z nejlehčích hliníkových kol ZTR Crest dodají kolu parádní odpich. Kliky Cannondale HollowGram Si, nejen že jsou úžasně tuhé a lehké, navíc díky převodníku Spidering vypadají prostě božsky.

eagle sram kazeta

Cannondale Scalpel-Si Carbon 3 Eaglecarbon 5 scalpel


Nakupuj u KOLA SVORADA s výhodami

Kompletní nabídku Eagle edice naleznete na eshopu ZDE. Nejlépe ale uděláte, když se zastavíte přímo k nám na prodejnu XCR KOLA SVORADA Heršpická 5a, kde si kola můžete vyzkoušet a porovnat tak velikosti či osazení v případě, že si nevíte rady s přesným výběrem. Náš odborný personál Vám také mile rád zodpoví dotazy ohledně zboží a v případě koupi kola Vám pomohou nastavit výšku posedu kola.

Koupí kola u nás získáte navíc ZDARMA první garanční prohlídku, doživotní záruku na rám, zákaznickou kartu se slevou na zboží a servis v našich brněnských prodejnách. Před prodejnami navíc pohodlně zaparkujete.


Patrik Mrázek