Crash Replacement – skrytá přidaná výhoda

Znáte ten pocit, že se Vám nová věc líbí tak moc, že jí máte strach používat? Některé cyklistické kousky jsou skutečně tak skvělé, že je škoda je zničit. Ještě větší škoda by však byla se ochudit o ty zážitky s nimi! Proto výrobce Specialized přišel s programem Crash Replacement, který částečně zmírní dopady poškození nového vybavení pro vaši peněženku. V tomto článku se podíváme jak program funguje.

Na co se Crash Replacement vztahuje?

Program Crash Replacement od výrobce Specialized se vztahuje na vybrané řady výrobků Specialized a Roval. Konkrétně jde o tyto produkty:

  • rámy a rámové sady
  • tlumiče s technologií BRAIN
  • karbonové produkty značky Roval (například zapletená kola)
  • karbonové komponenty (řídítka, představce, sedlovky, kliky, sedla s karbonovou skořepinou)
  • elektronické komponenty na elektrokola Turbo (baterie, motory, displeje, dálková ovládání, elektronická kabeláž)
  • helmy
  • tretry

Pokud některá z výše uvedených součástí Vaší cyklistické výbavy utrpí mechanické poškození způsobené běžným používáním, můžete zažádat autorizovaného prodejce o využití programu Crash Replacement. Jinými slovy, když se vám vyjížďka nepovede podle vašich představ a skončíte na zemi s rozbitým rámem, helmou nebo tretrami, můžete se na Crash Replacement spolehnout.

Jak Crash Replacement funguje?

Bezplatnou výměnu za nové vybavení vám program neposkytne, ale získáte díky němu výraznou slevu na nové vybavení s podobnými nebo lepšími vlastnostmi než byl zničení kus. Sleva se určuje dle stáří produktu:

Stáří produktudo 3 let3 – 4 roky4 – 5 letRámy a rámové sady
starší 5-ti let
Výše slevy35 %25 %20 %20 %

Pro získání slevy je potřeba kontaktovat autorizovaného prodejce a přinést poškozený produkt. Pokud budou splněny podmínky programu, nabídneme vám náhradní dostupnou variantu se slevou dle tabulky. Kompletní podmínky programu najdete na stránkách výrobce.

Takže jestli máte radost z krásné nové helmy nebo zapletených kol, určitě je nenechávejte doma zabalené v bublinkové fólii a vyražte za novými zážitky. A pokud se trénink nových triků v bikeparku nepovede podle vašich představ, stavte se k nám na prodejnu a my vám pomůžeme k nápravě vzniklých škod.