Garanční prohlídka u nás ZDARMA

Garanční prohlídka je nezbytná k bezproblémovému chodu všech součástí jízdního kola. Přesto, že dbáme při stavbě kola na stoprocentní funkčnost, určité komponenty si potřebují takzvaně „sednout“ a následně je potřeba je doladit. Pokud budete jezdit na kole s rozladěnými komponenty, mohlo by dojít k jejich poškození nebo k nebezpečí úrazu. Dbejte prosím následujících rad, abyste těmto rizikům předešli.

Ke každému u nás zakoupenému jízdnímu kolu získáváte garanční prohlídku zcela ZDARMA. Je ale potřeba dodržet několik základních požadavků. Každá z námi prodávaných značek má jiné podmínky. Přesné informace naleznete v uživatelské příručce, která zároveň slouží jako záruční list a dostanete ji ke každému zakoupenému kolu.

Co je dobré vědět?

Na garanční prohlídku je nutné se vždy telefonicky nebo pomocí emailu objednat na daný termín z důvodů vytížení servisu v letních měsících. Pokud dodržíte výrobcem stanovenou lhůtu, tak máte u nás garanční prohlídku ZDARMA, po tomto termínu se jedná o placenou službu. V případě uplatnění nadstandardní doživotní záruky, je garanční prohlídka nutností. Výrobce si však může stanovit i další podmínky pro uplatnění doživotní záruky, jako jsou pravidelné roční servisy kola. Kompletní podmínky naleznete v uživatelské příručce.

Kolo je potřeba na garanční prohlídku donést čisté, mytí kola není součástí prohlídky. Nezapomeňte na prohlídku donést záruční list, kde Vám absolvování garanční prohlídky potvrdíme. Garanční prohlídkou to nekončí, kolu je potřeba stále věnovat péči, aby skvěle fungovalo. Nezapomeňte také na pravidelné roční servisy, a pokud se na kole objeví nějaký problém, neváhejte ihned navštívit servis. Pouze kolo v bezvadném stavu je bezpečné a nabídne vám maximum zážitků.


Na garanční prohlídku se objednávejte na našich prodejnách:

Specialized Brno Herčíkova 1a
733 737 206 
servis.brno.hercikova1@specialized.com

Specialized Brno Heršpická 7
730 155 542 
servis.brno.herspicka7@specialized.com