Zcela nové Cannondale F-Si a Lefty OCHO

Cannondale F-Si 2019

Pro všechny FANATIKY

První F-Si spatřilo světlo světa již v roce 2015 a tenkrát to byl gamechanger co kompletně posunul všechny limity XC hardtail kol.

Nové F-Si je ještě mnohem dále, je to evoluce.

Rám snížil svoji hmotnost o 80g na výsledných 900g a jedná se o nejlehčí MTB rám z produkce Cannondale. Zkrácená zadní stavba Ai dodává kolu vyšši trakci a lepší vlastnosti při stoupání. Více položená hlavová trubka OutFront dodává maximální jistotu ve sjezdu. Díky integrovanému šroubu sedlovky je kolo více komfortní díky maximálně vytažené sedlovce, která tak pohltí nerovnosti v terénu. Je tu také nová lefty OCHO, vidlice s nejhladším chodem, vysokou tuhostí při zachování minimální hmotnosti. Velký offset ruku v ruce s úhlem hlavové trubky 69° vytvářejí stabilní geometrii ve sjezdu a mrštnost v prudkých výjezdech.

 

Cannondale F-Si carbon 2019

Toto je nejrychlejší závodní hardtail, který Cannondale kdy vyrobil. Nejrychlejší při stoupání. Nejrychlejší ve sjezdu. Nejrychlejší kdekoli jinde. Navržen tak, aby splnil nároky nejnáročnějších XC jezdců, od tréninku až po Světový pohár.

Lefty Ocho OutFront

Vidlice s nejlepším chodem, vysokou tuhostí a ultra nízkou hmotností. Zvládá i ty nejtěžší nástrahy jako nic jiného. Zvládne vše, co pro ni připravíte. Těžký kalibr ve sjezdu, mrštnost ve výjezdech.

lefty ocho lockout

Ai párty v zadní části

Pouze Ai nám umožňuje zkrátit zadní stavbu a stále mít dostatek prostoru pro široké pláště a bláto. A rovnoměrným výpletem také vytváří tužší a odolnější zadní kolo.

F-si rám frame cannondale

Pevná osa Speed Release

Rychlejší způsob pevné osy. Speciální tvar patky umožňuje ose zůstat v náboji a díky tomu je výměna kola rychlejší a jednodušší.

zádní upínák cannondale

Integrovaná objímka sedlovky

Bezobjímkové upevnění sedlovky pak posunulo komfort na novou úroveň, kdy díky tomu může větší část sedlovky pružit. Nyní tak můžete celý den dupat do pedálů bez trpění.

sedlovka F-Si


lefty logo

Odpružení k nevíře

 

Ach ta lehkost

První jednokorunková jednonohá XC odpružená vidlice na světě šetří gramy tím nejzřejmějším způsobem. Díky jedné korunce a jedné noze je všechen materiál soustředěn na těch místech, kde je potřeba pro pevnost a tuhost. Lefty je tak jedna z nejlehčích odpružených vidlic na světě.

přední osa lefty ocho

Závodně vyladěná tuhost.

Lefty Ocho má lepší celkovou tuhost než jakákoli jiná XC vidlice. Díky unikátní jednokorunkové konstrukci a trojúhelníkovému řešení teleskopu jsme získali nebývalé možnosti při přizpůsobení celkové tuhosti vidlice.

vildice lefty ocho

Nejhladší chod. Tečka.

Když je řeč o hladkém chodu, tak Ocho je třídou sama pro sebe. Méně odpor navyšujících kluzných pouzder a těsnění jako u ostatních vidlic. Žádné zadrhávání, žádné kousání se bez ohledu na to, jak tvrdě pojedete. Jen čistý a hladký pohyb za všech okolností. Pro dokonalou kontrolu při řízení.

dráhy vidlice lefty ocho


Nakupuj nové F-Si u KOLA SVORADA

Získáš doživotní záruku na rám, první garanční prohlídku ZDARMA a zákaznickou kartu s VIP cenou na servis a 10% slevou na zboží v prodejnách i na eshopu.

Kompletní nabídka Cannondale F-Si ZDE.

 

Cannondale F-Si Carbon 5 2019 – 54.999 Kč

Nejdostupnější karbonový model s doživotní zárukou na rám, dvanácti rychlostní sadou SRAM NX Eagle a klasickou vidlicí.

cannondale f-Si carbon 5 2019


Cannondale F-Si Carbon 4  2019 – 75.999 Kč

Chcete novou LEFTY OCHO? S tímto modelem na ni dosáhnete a navíc získáte dvanácti rychlostí sadu SRAM NX Eagle.

cannondale f-si carbon 4 2019


Patrik Mrázek