Aktuální situace na prodejnách a e-shopu – březen 2021

Situace se mění každým dnem (někdy i každou hodinou), takže je dobré si shrnout jak to u nás vypadá v období lockdownu.

Z důvodu nařízení vlády ČR jsou naše kamenné prodejny do odvolání stále uzavřeny. Osobní odběr objednaných a potvrzených internetových objednávek je možný ve všední dny od 10:00 do 18:00. To platí i pro vrácení či výměnu zboží. Pokud se jedná o výměnu, je nutné se předem domluvit, abychom Vám nachystali zboží na výměnu. Během vyzvednutí je nutné dodržovat hygienická opatření 3R (Respirátory, Ruce, Rozestupy).

Servis jízdních kol je v provozu na všech prodejnách, ale pouze po objednání! Nově můžete využít online objednávkový formulář, kde uvidíte volné termíny na jednotlivých prodejnách. Objednání je rychlé, snadné a přehledné. Naši mechanici mají plné ruce práce, takže někdy nemají čas zvedat telefony. Telefonické objednávky jsou však i nadále možné. Objednávkový formulář i kontakty na servisy najdete zde. Výdej a příjem servisu je možný ve všední dny od 10:00 do 18:00. Předání kol probíhá před prodejnou.

Pokud máte jakékoliv otázky, neváhejte nás kontaktovat na telefonu 730 872 299 (8:00 – 15:30) nebo na e-mailu eshop@kolasvorada.cz.

Jakmile budeme vědět další informace nebo se cokoliv změní, budeme vás informovat na našich stránkách, facebooku i blogu.